MASALAH SUDAH SELESAI..



   Terima kasih pada anda yang sudi bagi tips tentang cara nak atasi masalah blog ankel yang hilang widget follower dan tak boleh nak upload gambar. Rupanya senang je jawapannya.... terima kasih atas nasihat beliau...



http://www.sunan.my/



       Nak kenal beliau klik saja gambar komen kat atas tu. Rupanya tukar browser sahaja. Sekarang ankel dah tukar ke Mozilla dan segalanya adalah... purrrrrrfect !!

      Dan entri ini adalah percubaan nak upload-upload gambar. Hahaha. OK. boleh... dah tak perlu nak upload gambar dahulu kat photobucket.

        Sama juga dengan widget follower, sudah nampak. Jadi lepas ini bila ada masa ankel akan mula blogwalking dan follow balik blogger yang sudi follow blog ini. Bukan ankel tak nak follow... tapi widget follower tu ankel tak jumpa... tak nampak... hilang kena sorok orang bunian..

     Apapun yang penting ankel gembira sekarang... sangat sangat gembira... hahahahahahahhahahahahahaha.
























tiba-tiba...















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

23 comments:

  1. Wahahaha.... ankel up komen saya? yippi... yippiiii.... Saya pernah kena mcam tu. tu yang tau cara nak mengelak jadi mcm tu.. kita guna platform blogger, ingatkan more better guna chrome. Rupanya tak juga. ada code2 template yang tak serasi dengan chrome.. ape pun, tqvvm ankel sebeb upkan komen saya.. blog saya tu bersawang je penuh. hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tenkiu bro.. ak ah... masalah browser.. pakai explorer atau mozilla ok... tapi tu lah komputer ankel jaman2 dulu punya.. hahahah. pakai mozilla slow berbanding chrome yg laju loading.. tp tu lah... widget dok ghaib ... kuikuikui... tenkiu bro..

      Delete
  2. ankel..!! lamanya tak melawat catatan abg jonni..!!

    btw, hebat sangat duk ha ha ha ha sampai kena ketuk..ahahah effect dekat jauh jauh jauh jauh tu takleh blah..!! ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui.. alaaa.. katun je tu... tadok ah nak gelak2 camtu.. gilo apo...

      yep.. long time no see...

      Delete
  3. amboi kemain hepy lagi ankel yer bila masalah dah setel..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. hepi lerrrr.. cam biasa.. kuikuikui

      Delete
  4. amboi kemain hepy lagi ankel yer bila masalah dah setel..hehe

    ReplyDelete
  5. hahahah terbaiklah.. ankel pakai helmet bila2 kalo nk gelak sakan cmtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. tanak ah...berat... ankel nak pakai shawl je... eh??
      kuikuikui

      Delete
  6. hamboiii suka nau ankel..baguslah dah okay..xdelah stress ankel nak pikir

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tu lah... bila gugel.. bertambah pening jdnya.. mcm2 tuto... skali tgk browser je...

      akekekekkekeke

      Delete
  7. Replies
    1. gelak itu separuh drpd ankel.. harap maklum...

      Delete
  8. pnd muka ankel kena luku kepala smpai benjol..hhahahahahha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... alaaa.. katun je tuuuu... sume org sayang ankel tau.. tadak yg nak luku2 ankel lah... akekekekekke

      Delete
  9. padan muka ankkel keh keh keh :P

    ReplyDelete
  10. laaaa..dah settle ke?aku bru nk tolong....hahaha...tolong tengok je...

    wehy...kalu kau nk tau mak husna tu peminat tegar blog kau...dari dulu kini dan selama nyer hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ye lah tu... habis satu family lak ko kata peminat tegar blog ankel ... cait!!!!

      Delete
  11. Replies
    1. Kipidap!! DonGibap!!... hahahhha.. ahaish.. ayat popular skrg nih.. kuikuikui

      Delete
  12. saya suka saya suka!! kipidap ankel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. semput... dah tua.. x leh nak kipidap sgttttt... hahaha

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger