SUARA MU YANG MENGGAMIT TELINGA.



 Kat tempat kerja ankel, ada 2 orang budak suka sangat melalak, menyanyi kuat-kuat. Diorang dah kena sound beberapa kali tapi buat derk je. Memang sakit kepala dok dengar suara diorang yang "merdu" itu.











Owh diorang pergi audition Akademi fantasia kat bukit jalil semalam (ahad). Dan keputusan audition mereka... lain kali ankel cerita. kuikuikui. 

Dah. Tu je nak cerita. Janji dah update ye dak? kuikuikui.





Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

30 comments:

  1. alangkah sepinya hariku......huwaaaa akhirnya muncul gak.....hope jgn biar blog bersawang sampai penuh nie......nanti susah nak cuci lak..k keep it up!!!

    ReplyDelete
  2. cutenyer aku .. haha. lama x nampak.. ak ah. dah malas nk blogging.. tp pasni apdet gak lah sekali sekala.. huhuu

    ReplyDelete
  3. morning ankel. kebetulan tengah dengar lagu ni..hehehe mesti dasyat dorang pergi audition kan..

    ReplyDelete
  4. haha. dok sembang kat wassep ngan dia dr saat menunggu.. abis odisen.. juri2.. komen2.. haha. ni skrg ni x dtg keje. penat katanya. kuikuikui.

    ReplyDelete
  5. ooo.. ye kee? ankel minat lagu cita citata.. sakitnya tuh di situh.. kuikuikui

    ReplyDelete
  6. pergh....pergi odisen siaaap...! kipidap..! XP

    ReplyDelete
  7. hahahha.. jangan lupa cerita keputusan depa gi odisen tau Ankel..

    ReplyDelete
  8. yep.. smlm dorg odisen... siap wassep2 apa sume yg berlaku... kuikuikui

    ReplyDelete
  9. ojin... keputusannya mmg diluar jangkaan. hahahaha.

    ReplyDelete
  10. sketnya angkel update. hahahha

    ReplyDelete
  11. sikit2 lama2 jd bukit Razfira.. hahaha. padahal turn je yg mampu nk apdet.. huhu

    ReplyDelete
  12. bukan kau ke?..hahahah..malu nak ngaku lah tu

    ReplyDelete
  13. halooo.. apa brg akademi fantasia.. kilauan emas la best.. kuikuikuikui.

    ReplyDelete
  14. Ewahhh ankell .... sukati jaa diaa gelakkan orang yekk

    ReplyDelete
  15. hahahaha.. ala a.. sama je... dorang pun selalu gelakkan ankel.. hahahaha

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. ekekekeke... saja seronok2 dorang tu.. nak try rasa odisen je... huhuhuhu

      Delete
  17. hahahah! gua rasa mcm tauuu je keputusan odisen tu ><

    ReplyDelete
  18. hahaha.. hmmm.. tp sbnrnya.. ankel pasti jangkaan ang meleset.. sbb jangkaan ankel lg ah kelaut... huhuhu

    ReplyDelete
  19. camne odisen deme tu? Yeay or No? hihihi

    ReplyDelete
  20. hahaha.. paham2 je lerrr... huhuhu

    ReplyDelete
  21. pakcik. blog paling rare penah sy nengok. gaya balik zaman ujang dedulu kala. kipidap pakcik. ngehh

    ReplyDelete
  22. hahaha... dah mmg ankel peminat setia majalah tu... nak buat cemana... huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. ankel xjoin dorg audition sekali ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ankel nak join kilauan emas... huehuehue

      Delete
    2. wah kilauan emas....teringat kt wak masdo....suka dia menang....

      Delete
  24. hi singgah sini. jemput ke blog Fara ya :)

    ReplyDelete
  25. hahahah..ankle bagitau lah sape name diorang. nanti boleh tengok kat tivi, sebab kadang af ade siarkan sekali odisen yang tak berjaya tuh.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger