TELATAH SI BUDAK MANJA.

 photo lagu 1_zpsscsway6b.jpg
.
.
.
.
.
 photo lagu 2_zpseccqbgp4.jpg
.
.
.
.
.
 photo lagu 3_zpsn5btepec.jpg
.
.
.
.
.
 photo lagu 4_zpspmngz0tx.jpg
.
.
.
.
.
 photo cium_zpsgzvwhfl7.jpg
.
.
.
.
.
 photo sudah cium_zpsimyjppi5.jpg
.
.
.
.
.
 photo nangis_zpsewpi35hf.jpg
.
.
.
   Ya, akhirnya ankel bagi gak budak tu main henset ankel.  Ye lah budak tu dah nangis, kang tak bagi sampai ke sudah budak tu nangis. Dan budak tu main tepon ankel sampaikan dok bunyi tut tut... tut tut.. tut tut... Yep!! Bateri habis...



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

34 comments:

  1. hehe biasa la bebudak kan.. kecik2 dah sibuk ngan gadget...
    dorang ni lagi pandai godek2 henpon dari kita..

    ReplyDelete
  2. hehe biasa la bebudak kan.. kecik2 dah sibuk ngan gadget...
    dorang ni lagi pandai godek2 henpon dari kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la pasal. Budak2 skrg mmg terer bab gajet2 nih... kalah kita yg dewasa nih.. kuikuikui

      Delete
  3. Replies
    1. habis... ankel ang tak kesian ??

      huhuhuhu

      Delete
  4. Suka sakat budak² ye ankel..ala gurau manja dengan anak buah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... biasalah.. dok manja2 ngan anak2 buah.. biasa la tu kan.. huhuhuhu

      Delete
  5. pandai bodek cium bagai..
    kena pesan elok2 tu jgn buat camtu nk bodek pakwe nanti.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... budak tu manja sgt ngan ankel .. tu yg jd camtu..
      salah ankel gak.. dok manjakan dia...
      kuikuikui

      Delete
  6. oooo..patut lah aku atar mesej kau tak balas...rupanyer tipon kat orang lain..hahahha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mesej tipon pablik... mana ankel nak dapat,.. kuikuikui

      Delete
  7. ani kamarul tu kakak aku merangkap mak husna.,..tu lh bakal mak mertua kau...hahaha.....:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ni ko punya pasallah.. ajak aku sakat anak buah ko tu... tgk... skrg mak dia dah add.. jd friend fb dah skrg... kakakakka

      Delete
  8. ani kamarul tu kakak aku merangkap mak husna.,..tu lh bakal mak mertua kau...hahaha.....:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... pasni sapa plak sedara mara ang yg jadik friend fb ankel... kuikuikui

      Delete
    2. hahaha...kau tau x..kakak aku ni peminat tegar blog kau...

      Delete
  9. Hahaha comel je panggil maman ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan?.. biasalah.. ankel pakai qu puteh...
      kuikuikui

      Delete
  10. Cewahhhhhhhhhhhhhhh ! ! Suwitt laa Maman ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... tu lah.. ankel da cakap ankel ni suwittt... romantis plak tu... ko tak caya...
      akekekekeke

      Delete
  11. hahahaha... comel.... ^_^
    eh.. dedua comel... hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. terima kasih... terima kasih kata ankel ni comel... buat susah2 je.. huhuhhu

      Delete
  12. nk pinjam jugak tepon ankel nak main coc

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh... ankel ada tepon nokia torchlait... jgnkan coc... nak tgk astro pun boleh... kuikuikui

      Delete
  13. "Ankel... ankel.. pinjam tepon boleh? Nak dengar lagu.. "
    "TAK BOLEH!"
    "Boleh la.. nanti ittew cium ankel laju2 pakai selipar" PAP!

    huhuhhu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi!! a.. a.. apa nih tetiba pukul org nihhhh... sakit arrrrr.... eeeeee...

      hahahhampeh... teruja sebentar baca komen Aziey... tp tiba hujung ayat.... hmmm... hampeh... hampeh... hampehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

      Delete
  14. hihi, teringat kat anak buah fara , kalau nak pinjam tepon tu sanggup buat apa saje. tapi selalunya fara yang mintak diorang cium , tapi pas dapat cium fara tak bagi pon tepon tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakaka... sama je lah tu ngan ankel... kakakakaka...

      anak buah ankel yg sorang nih.. mmg manja ngan ankel... jd cenggitulah... huhuhuhu

      Delete
  15. alaa suwiit nye maman....hehehe....

    ReplyDelete
  16. Ada idea nk kenakan ankel ni..huhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger