BULAN RAMADHAN BULAN BERNIAGA











Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. hehehe...harga semua dah naek ankel....nmpak gayanya, semua kena buat sndiri la...jimat kos....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. rita boleh lerrr.. ankel mana tau buat biskut.. mkn tau ler.. kuikuikui

      Delete
  2. Replies
    1. ikut harga pasaran minyak anterabangsa... hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. mahai.. sume dah mahai... jamu roti kaya , roti inti kelapa, inti kacang nanti baru tau....

      Delete
  4. hahahaha, gua kalau rm25 pun fikir lapanbelas kali dan rasa sampai kenyang dulu sebelum beli ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,... standard 20 keatas.. peghhhh,.. nangis~
      jamu biskut merie je lah nampaknya... kuikuikui

      Delete
  5. Yer laaa.. biskut raya makin mahal laaa...
    Rasa macam nak bagi makan biskut lutut cicah kopi je la kat tetamu untuk raya kali ni .. sobs.. ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm ... biskut lutut goreng tepung... sedap tu... sedap.... akekekekkeke

      Delete
    2. Biskut lutut masak gulai pun sedap juga ankel... lolololololo =P

      Delete
    3. asyik2 gulai... asyik2 gulai... tiap2 tahun gulai...
      buat biskut lutut papriklah tahun ni ok...

      kuikuikui

      Delete
    4. hehehe .. u ni gifted dengan your humor... kelakar.

      Delete
    5. no.. U tau.. I ni not gifted with humor... but loyar buruk... u see?? kekekekeke

      Delete
  6. Uitss... Harga barang makin mahal sekarang nie ankel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu lah pasal... semua dah mahal...
      biskut raya pun mahal2 belaka...

      haishhhh..

      Delete
  7. hahaha..sebabkan harga terus tak jadi beli ek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak jadi beli...

      segannnnn.... huhuhuhu

      Delete
  8. harga dah naik ankel hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa hoi.. hoiii... ingat ankel pekakkkkk keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

      Delete
  9. sekarang semua dah mahal ankel. last2 aku buat nasi ayam je jamu kat orang yang datang umah aku raya ritu. xdo kueh2 ni der.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger