SELAMAT TINGGAL KAWAN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     Ankel ada seorang kawan baik kat tempat kerja ankel. Kami memang agak rapat. Dalam berkerja kami saling bekap-membekap, dia tolong ankel dan ankel akan tolong dia pulak.
 
     Kebanyakan masa kami akan berdua, even masa curi tulang nak pi hisap rokok kami akan bersama. Kami saling payung memayung. Bila dia tadak duit, ankel payung dia, bila ankel pulak tadak duit, dia payung ankel pulak. Bila dua-dua tadak duit, kami dok melopong je lah. Even rokok pun kami share..
 
    Masa cuti hari raya baru-baru ini, kami aplly cuti tambahan pun pada hari yang sama. hahahaha. Gila bff kunun.. tapi apakan daya, bulan depan beliau last bekerja. Tiada siapa yang tahu, hanya ankel yang tahu. Dan isu ini telah kami bincangkan berbulan dahulu. Takpelah.. ini jalan terbaik buat beliau. Dan ankel sentiasa doakan yang terbaik buat beliau sekeluarga...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

41 comments:

  1. betul, berpisah dengan kawan memang meruntun jiwo sanubari petala ke 8. bertabahlah.. friendship never ends :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... betuilah tu.. friendships never ends... tapi.. loyar buruk taim and aku baling beliau dgn selipar time... ends. huhuhuhuhuhu.

      ankel kalu bengang ngan beliau ankel baling pakai selipar je... kuikuikuikui

      Delete
  2. be strong uncle.. walaupun kawan uncle tu dah jauh.. tapi masih dekat di hati kan.. kan... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... yeap.. cuma jadik boringlah keje nanti... kuikuikui

      Delete
  3. huhuhu alalalalahh siannya. gua faham sgt perasaan tersebut :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuwuwuwuwu... sedihs.. pinjam bahu??

      Delete
  4. alolo..siannya ankel! sabar ye, depan member mesti tunjuk macam takde apa tapi dalam hati menangis meraung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... takdolah sampai meraung... sebaksssss je... kuikukuikui

      Delete
  5. sedihnya...huahuahuahuahaha emm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tokkk... pi main tempat lain... huhuhuhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. ankel mmg sorang yg tabah.. huahuahuahuahua. hmmmm...

      huwaaaaaaaaa.. (sambil lari lintang pukang)

      Delete
  7. bertabahlah ankel. bile dah jauh nanti barulah boleh timbul rasa rindu itu.. hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu?? hmmm... takpelah terima kasih sajalah... hahahahhahaa

      Delete
  8. sedeynye...rietta plak yang nak nanes....huhuhu...apa apa pown...doa kan aje yang terbaik buat kawan ankel dan juga utk ankel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rietta... huhuhuhu. tu lah.. dah tadak geng yg betul2 ngam... huhuhuhuhuu

      Delete
  9. sahabat sejati hilang di mata xhilang di hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi masalahnya di hati ankel hanya ada ... emma maembong... hmmm... huhuhuhu

      Delete
  10. memang sedih...apa lg dia bbf..tapi apakan daya..terpaksa berpisah jua...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... biasalah tu kan? itulah namanya kehidupan.... hmmmm...

      (sambil kesat ayaq mata)
      kuikuikuikuikuikui

      Delete
  11. masa kau berpisah dengan aku dulu takde plok kau meraung macam ni....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... itu cerita lama suzie... zmn kita muda2.. biarlah ia jadik rahsia dlm lubuk pemancing2 ikan laut dalam.... eh??

      huahuahuahuahuahua

      Delete
    2. suzie?..waaaa..banyak nyer kau punyer spart part...nama aku pun kau lupa...

      Delete
  12. Dan lagi ankel jatuhkan saham sham yg hansom tu dgn memberakkan diri beliau ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. tapi kan kokda.. serius... mamat tu mmg hari2 memerut... cerita betul nih... huhuhuhuhu

      Delete
  13. btol..sedih sgt klu kawan seopis yg rapat berhenti.. xde geng lunch.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. tadak geng menyakat dah .. :(

      Delete
  14. huhu..sabor yer ankel....kawan2 sepejabat IQ pun da dua orang berenti...paham sangat perasaan tu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmmm.. yeap... takpelah mana tau nanti penggantinya adalah seorg gadis cantik... hmmm.. heaven~~~

      Delete
  15. bertabahlah Angkel... nanti wassap ia ya... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... kami jarang berwasssap... sbb ankel mmg tak pernah jwb wassap dia... kakakakkakaa

      Delete
  16. pernah rasa camni dulu..depan2 buat cool ok..dlm hati sedih xhengat hahaha...tapi lama2 ok la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. betul .. nanti lama2 ok lah kan? tah2... pastu lupa terus psl beliau...
      akekekkekeke

      Delete
  17. Brotherhood, Ankel!
    Biar kerja lain duduk jauh, asalkan ada brotherhood, bff tetap bff. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. brotherhood?? hmmm.. bukan fellowship of the lepaking... kuikuikui

      hahaha.. betuilah tu... sesekali bleh je melepak sesama// huhuhuhu

      Delete
  18. tak lama lagi aku pon mungkin akan mengalaminya... hopefully aku tabah menghadapinya nanti. T___T

    apapon brotherhood still maintain. sebab buddies takkan terpisah. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... takde papelah kan? mula2 je... pastu nanti ok lah...

      tapi hari last day.. nak salam2.. say gudbai tu.. hmmm.. ahhh!! lupakan...
      kakakakkakakakkaka

      Delete
  19. faham .. dulu masa saya nak berenti pun member nangis cenggitu...
    (terbalikkan katanama "saya" dengan "member") ...kkkeekekeke..

    ReplyDelete
  20. hurmm... gubbai ankel........................

    ReplyDelete
  21. be strong ankel..mungkin ada bff baru ke nanti kan

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger