ANKEL KENA BULI LAGI.. "CHEER IT BIRD TOLD.."


     Beberapa hari lepas ankel ada post gambar kat fb, gambar yang jadik entri sebelum ini, pasal lembu peliharaan nama joong kook dok panjat belakang ankel tuuu.. jadik dapatlah beberapa komen. Dan sekali ankel tengok... jeng.. jeng.. jeng...




 
 
 
 
          Ya, orang yang sama... orang yang selalu membuat rambut ankle jadik kerinting dengan komen-komennya... Jom kita lihat apa dia komen....
 
 
 
 
 





        hmmm.. kacang je.. ankel jawab balik..
 
 
 
 
 
 
 
Tapi hakikatnya.. mmm...
bila ankel jawab.. mesti ankel kena balik...
 
 
 
         Jadi sesi berbalas tembakan pun bermula.. hingga masuk ke fasa kedua, penggunaan ayat-ayat pelik..
 
 
 
 
 
 
 
 
Ya, itulah dia ayat-ayat tersebut.. senang je nak
fahamkan? Tapi apa yang best pada masa ini telah
bertambah sorang lagi rakan fb yang join beliau..
kira macam gusti tag team handicapped la ni.. 2 vs 1..
 
 
Jadi disebabkan ankel tengah kerja masa tu.. ankel
biarkan diorang berdua dok sakat ankel...
ankel buat derk je.. sebab ada kerja... tapi pada
satu saat yang amat sesuai...
 
 
ankel muncul kembali dengan ayat yang
lebih power dan bernas...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ankel pon ketawa berdekah-dekah sorang-sorang..
meraikan kejayaan yang gemilang ini..
Namun kusangkakan panas sampai kepetang..
rupanya ... ankel yang terkena balik...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedihssss... disamakan ankel dengan ayam...
Namun jika dipandang gambar ayam itu
berulang kali... hemsem jugak kan? huhu...
 
 
 
 
 
            Jadi disebabkan ankel penat sangat hari itu, ankel biarkan diorang berdua tu, ankel dok berehat ja malam tu. Tapi ankel akan tetap balas dendam... hanya menantikan masa dan waktu yang sesuai...
 
 
Akhirnya ... waktu itu pun sampai...
dalam pukul 3 pagi.... huhuhu...
Jadi ankel pon membalas serangan mereka..
dengan counterattack yang jitu..
 
 
 
 

 
 
 
 
Hahahaha.. akhirnya.. ankel dapat ketenangan yang
dicari.. dan ankel dapat tidur lena sambil mimpikan
menjadi pemain egg shaker dalam video muzik
Nanasheme... Hantu atau buaya... Nyaman...
 
 
Keesokan harinya... tanpa disangaka... ya..
Ankel kena tembak lagi.. oleh beliau.. huhuhu..
 
 
 
 
 
 
 
Bukan setakat ankel... sidekick beliau..
merangkap pengapit tu pun pening...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ya, ankel pun terfikir... bahasa apakah ini?
Tapi belum sempat ankel berfikir... beliau dah
bagi jawapannya...
 
 
 



 
 
 
 
Que rang are some bird told... Play net sarkessss??
cheer it bird told.. hahahahahhahahahaha..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nota kaki berbulu : Jangan fikir kami bergaduh ke hapa ya? Ini semua sekadar gurauan je. Tiada pun unsur-unsur menyindir atau mengutuk sebenarnya. Sekadar sembang-sembang kosong seronok-seronok sahaja. Tiada pun hati yang terguris mahupun terhiris.. huhuhu.
 
 
Nota kaki berbau : Mintak maaf pada orang yang berkenaan... sekali lagi jadik bahan kat dalam blog ankel... kekekekeke.
 
 
 
 
Terry ma car say ....
sir bulb sung gulp lee hut
end three cheer it beer it e knee
some pie hub biz.. hahahahaha
 
 
 






Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

27 comments:

  1. hahahha.. mampu gelak jek... ankel ankel... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. ankel pon.. huhu.. tak terdaya ankel nak menjwb komen sebegitu.. kuikui

      Delete
    2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. hahaha...ankel ankel...sabau jee lerrr
    ehhh mmg sama laa ankel rambut ayam tu ngan ankel... kekeke..jgn maree..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha... mana ada sama... ayam tu saje nak tiru stail ankel... kekekekekeke

      Delete
  3. amboi panjang btol perlawanan komen ini... ternyata sengit

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. sesengit final juara lagu tahun 1986... huhuhu

      Delete
  4. ini kalah bahasa budak skola nak main ngorat2 ni ankel...ponin arhh nak baca...xpe, kte klik kat fb je..tgk sape gerangannya...huahuahua~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahuahuahua.. ponin? ankel lagi ponin... kekekekkeke.. haish mana main2 ngorat2... saja melawok semua ini... kuikuikui

      Delete
  5. Haha. Gelak sakan pagi2 ni.nampaknya ankel takkan berjaya mengalahkan beliau.
    Dongibab ankel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. begitulahhhh ... hakikat yg harus ankel telan.... kuikuikui

      Delete
  6. Replies
    1. akhirnya apaaa? sebat ngan buluh lomang nak?

      hahahaha

      Delete
  7. GELAK TENGOK PIC AYAM BERTOCANG..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha... mana tah dia dpt gambo ayam cenggitu... hmmm.. zmn skrg... mcm2 ado... kuikjuikukiu

      Delete
  8. Replies
    1. time kasih.. ankel bukan setakat rajin.. peramah, bertanggungjawab, penyayang, menghormati orang tua.. dan tidak lupa dedikasi dalam berkerja...

      Delete
  9. hadoiii..macam budak sekolah baru mengeja nak pahamkan perbahasan semua ni..letih =__='

    bahasa mano pun den tak tahu la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. ontah,.. ankel pon tak paham sgt.. layan je lah... kekekekeke

      Delete
  10. Ankel!
    Masuk part ayam tocang tu dah tak boleh tahan dah, berdekah gelak sampai jiran sebelah sound. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmm.. ankel tarik ang punya rambut baru tau... grrr...

      Delete
  11. jadi ni la bahasa planet sarkis eh? patut x paham. alien warga emas rupanye ankel ni.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? ang kan sepupu luke skywalker.. takkan tak tau planet sarkis? kuikuikui

      Delete
  12. payah bebenau laaa nak pahamnye haaa ankel...hahahahaha. sipi-sipi ja cheq paham.
    tapi tapi tapi...
    terbaik ahhh dorang bahan ankel. hahahahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... takpo. sama je ngan ngan ankel sipi2 ja paham.. hahaha

      tang tu tak best.. mmg tak best kena bahan nih... kuikuikui

      Delete
  13. aku mampu gelak je ankel. Jenuh jugak ha nak fahamkan bahasa planet sarkis tu.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger