SANDIWARA DALAM JAMBAN


       Sabtu lepas memang sedikit azab, datang kerja dengan tak sedap badan, di campur dengan ceri-beri. Memang pergh !! Dari pukul 8.30 sampai balik 12.30 tengahari ankel dok luar je, elak sejuk aircond. Cuma beberapa kali masuk dalam sebab terdesak memerut. Ceri beri la katakan...

     Sekali bila masuk jamban tengok dua-dua pintu jamban tertutup ada orang pakai. Habislah..



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 minit kemudian...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
        Hampeh, rupanya jamban sebelah tu kosong, cuma pintunya tertutup. Tapi ankel memang malas sikit nak tolak2 pintu jamban yang tertutup, sebab pernah sekali ankel tolak pintu jamban sekali tengok ada orang tengah dok cangkung.... hmmm.. Jadi korang dah dapat bayangkannya kan? Hmmmm...
 



 
 
 


 
 
 
 

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

30 comments:

  1. hahahahahaha.
    mesti masa tolak pintu tu, mata bertentang mata. ke uncle pandang tempat lain ni? hah? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahampeh ah shila... nak ankel cakap terus terang kaaaa? secara detail kaaaa? kuikuikuikuikuikuikui

      Delete
  2. hahahah pernah juga terjadi kat stesen ERL Bandar Tasik Selatan punyalah lama saya tunggu rupanya pintu je tertutup. nasib baik ada akak cleaner tu bagitau "kau tunggu apa dik?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.. hmmm.. nasib baik ada yg bgtau... kalu tak? 2 hari dok menunggu ye dak? huehuehuehuehue

      Delete
  3. hahaha...naseb baek xbayang, sebab xpernah terkena....sian ankel...dah sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Rietta.. sihat.. terima kasih. huhuhuhu..

      nasib rieeta baik ah camtu... ankel je yg tdah.. terkena.. huhuhuhu

      Delete
  4. bhahahahaha!!! tak senonoh betul manusia yg mencangkung tak kunci pintu tu dah kenapaaaaa..adoinye pon :))))

    get well soon ankel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakaka.. yg ini salah org tu lah... tak selak sendal pintu betul2...
      tapi kalau tandas awam.. hmmm... mcm2 hal... byk ug kunci pon tadak... rosak.. kdg2 terpaksa sendal pintu ngan baldi air... huhuhuu

      Delete
  5. hahahahaha!! pepagi da baca entry kureng asem ni...

    btw, semoga cepat hilang cery berynye..

    adess...IQ lak rasa nak membuang...erkhhhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih... hakhakhak.. yo lah. dah takde benda nak citer,.. tu lah jwbnya... kuikuikuikui

      Delete
  6. btol.. lepas ni kena ketuk dulu tanya ade org x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... ya .. betul... kena ketuk2 dulu.. bukan mcm ankel... main serbu ja.. hahaha

      Delete
  7. what has been seen can't be unseen. setakat ni xde lagi la pengalaman tertengok 'the eye of sauron' tu.. or pengalaman yg seumpama dgnnya. minta dijauhkan or ditiadakan dari dalam diari hidup aku. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. tempat keje pekerja agak ramai... bermcm latarbelakang.. sbnrnya dok tgk org dok berdiri tgh membuang tu dah byk kali... mmg tak tutup pintu pon.. cis... hhuhuhu

      tapi part membuang bercangkung... ini yg pertama kali... kakakakaka

      Delete
  8. Iollss faham perasaan tahan ceri beri tu. kdg2 smpai berpoluhh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. peghhhh.. seksa... tak boleh lengah... kena laju2 sikit jln... huhuhuhu

      Delete
  9. tu lah kau makan tak ingat aku...tu yang kena ceri beri..
    hahahahha....sian kat kau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. ankle hari2 ingat kat hang.. tapi si datin mesti dtg mencelah... so.. tak jadik.. kakakakkaka

      Delete
  10. Replies
    1. hahahahaha.. ya.. pintu jamban mmg mampu memberi ilusi yg berbeza... hmmmm... eh?? huhuhhu

      Delete
  11. Aku pun trauma jugak nak tinjau pintu jamban ni.
    Bukan setakat takut nak ternampak orang mencangkung, tapi takut nak tengok kekadang ada tahi bergelimpangan orang tak jirus.
    **muntah**

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ini mmg betui... ankle ukup hangin tgk kalu cenggitu... rasa nak tarik si pembuang najis tu.. tekup muka dia dlm mangkuk jamban.. pastu hempas2 pintu mangkuk jamban kat kepala dia... pastu flush.. pastu simbah air pakai baldi... pastu sebat2 pakai paip getah... pastu cabut daun pintu... hempas lagik kat kepala dia.. pastu... pastu.. pastu ankle kena tangkap polis... masuk jel...


      ...the end...

      Delete
  12. Tak pela ankel. Rejeki tu dapat nengok. Wakakakka. Azab

    ReplyDelete
  13. Tak pela ankel. Rejeki tu dapat nengok. Wakakakka. Azab

    ReplyDelete
  14. Tak pela ankel. Rejeki tu dapat nengok. Wakakakka. Azab

    ReplyDelete
  15. lain kali ankel cube lah tanye macam ni " sape didalam woi, aku diluar." kalau ade yang menjawab tu kire ade orang lah tu.

    ReplyDelete
  16. Ankel, maaf lah nak tanya. Ankel edit gambar macam ni selalu nya guna apps apa? photoshop? ;)

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger