SPY PUN BERKERJA HARI SABTU.



              Ankel kerja hari sabtu, namun tiada benda pun selalunya hari sabtu nih. Aktiviti dipenuhi dengan tidur seharian. Maklumlah bos-bos tadak, orang-orang opis pun tadak. Biasanya kawan-kawan ankel datang, thumb print pastu pi balik rumah, pi mana-mana je lah dorang nak pegi. Yang tinggal hanya 2 3 kerat, dan ankel adalah salah seorangnya.

       Namun kelmarin lain pula jadinya, tak sangka bos kecik datang pulak hari sabtu ri tu buat spot check. Biasalah dia tu memang kaki kipas bos besar. Hmm.. 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
          Ya, apalagi, kena bebellah hari sabtu tu. Dan satu benda yang ankel benar-benar tak suka, bila kawan-kawan dok buat onar, buat hal tapi orang lain yang dok kena menjawab. Paling biasa kita pulak yang kena kaver line dia. Benci. Memang benci !!
 
        Berbalik pada bos kecik tu, ankel tadak hal sangat, ankel ada rancangan sendiri hari tu. Rancangan nak bagi dia tak kacau kami. Rancangan biar dia tak dapat masuk tempat kami..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ya, ankel kunci pintu..
biar dia tak boleh masuk... hahaha
tapi hari-hari biasa pun kami selalu gak
kunci pintu.. biar orang-orang yang tak berkaitan
tak dapat masuk tempat kami..
 
Sebab.. Biasanya orang lain datang nak melepak
je.. nak duduk curi tulang...
Ada yang nak juai tudung.. ada juai baju kurung..
ada yang nak tunjuk gambaq anak pompuan dia
menang pertandingan menari tadika peringkat daerah..
 
hmm... stress tahu?
 
 
 

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. Replies
    1. malassss... lalalallala.. kuikuikuikui

      Delete
    2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. keje kt mana ni? blh kunci2 plak.. mcm best je,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ak ah.. dept keje ankle kat bawah.. org opis atas... mmg selalu kuni pun.. nak masuk kena tekan loceng.. termasuklah bos... kakakkakaka

      Delete
  3. Brutal ankel ni tak kasi boss masuk. Dah macam boss dah ankel ni...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah.. mmg org tak berkenaan tak boleh masuk snrnya.. termasuklah ankle tak bley masuk dept lain.. tadak access.. kuikuikui.. kalau tak kunci pintu mmg adalah org melepak nanti..

      Delete
  4. kunci bos? hahahaha bravo! sy sokong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ak ah.. bos kecik kad dia tak bley access dept kami... kalu kunci jenuhlah dia tekan loceng... kakakakka

      Delete
  5. Replies
    1. hahahaha... hari sabtu je.. hari lain ankle keje sungguh2 tau... kuikuikui

      Delete
  6. hahahah hentam landing atas meja tu tak menahan. gua pun kadang kena keje hari sabtu, tensiii :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh landing.. ankle landing... cari kotak bentang.. pon ok... kakakaka..
      ankle sabtu halfday.. serupa tak keje sbnrnya... tp tak dtg potong gaji... caissss...

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha... mana boleh landing ankle landing.... kata landing time... kekekeke

      Delete
  8. kena potong gaji karang ankel.. cepat bukak pintu tuuuuu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhha... tak lah... dia tadak access tempat kami... dia bos dept lain... lantak dia... kekekekekeke

      Delete
  9. hahaha..bijak cara ankel tu..kasik kunci itu pintu. Memang benci tau kalau orang lain punya salah kita yang kena..memang nak kena betul.

    ReplyDelete
  10. rietta pown xsuka, bila org len buat onar, kita plak kena bebel...ada jugak tu jenis xreti hargai kita dah cover line dia...kunci?terrornya ankel...rietta xbrani kunci...kang boss den ngamuk lak...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger