SUPER ANKEL



        Kebelakangan ini ada cakap-cakap dikalangan rakan sekerja ankel tentang perubahan drastik pada diri ankel. Ankel dikatakan lebih kuat berkerja, banyak membantu kawan-kawan, rajin dan tak banyak tido.


















            Walaupun ianya sekadar cakap-cakap kosong, ankel percaya dan yakin bahawa ianya benar. Ini kerana ankel dapat merasakan kelainan pada diri ankel. Ankel rasa begitu muda, bertenaga. Dan ankel rasa ankel lebih pantas sekarang... pantas.. zup zap zup zap...




















            Setelah difikir secara mendalam, ankel dapat rasakan, punca ankel menjadi semakin rajin adalah :













            Kasut. Hmmm.. ankel rasa, semenjak ankel dok kerja pakai kasut nih, pergerakan ankel menjadi semakin pantas. Sepantas superman. Eh? Hmm.. tapi ada satu lagi kemungkinan,yang meminta tolong itu adalah pompuan. Sebab ankel memang tak akan menolak permintaan seorang pompuan. Kalau lelaki...

















Ps : Melawok saja. Laki ka pompuan ka, kalu minta tolong.. ankel akan tolong. Tanpa prejudis... kekekekeke.





Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

29 comments:

  1. ye ke ni ankel tolong tanpa prejudis? ye ke? ye ke?
    ye keeeee??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shila bersikap prejudis dgn ankel... hmmm.. kekekeke..
      tidakkk.. ankel idak prejudis.. kuikuikui

      Delete
  2. rajin tolong mrk yg perlukan pertolongan Allah suka amat...mesti nk singgah sini baca n3 terbaru ankle yg osem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. biasalah dlm berkerja... kita saling memerlukan... huhuhu

      Delete
  3. hahahaah sebab kasut je? dasat betul penangan kasut ni yek ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tu lah.. hebat betul aura kasut ni ek? huhuhuhu

      Delete
  4. semangat kasut baruuuu..tahniah ankel! perubahan yang positif! mana tahu naik gaji nanti...Amiiinnn~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn.. ye lah. harap2 bukan setakat naik gaji,... malahan bos jodohkan ankel ngan anok dara dia... hmmm...

      Delete
  5. nak tunjuk kasut baru ye.. hihiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. ye lahhhhh.... bau kedai kasut leong lagi tauuuu... kekekeke

      Delete
  6. Eleeeeeeeeeeeeh. Yeke ankel ni. Leh caye ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleeeeeeeeehh... tak caya sudeeeeehhhhh...

      kuikuikuik

      Delete
  7. wah...kasut tu kan kena dengan jiwa ankel...mesti la bersemangat...ok, rietta adalah gegurl...sila tolong rietta...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ya.. jiwa ankel yg muda... huhhuhuhu...
      tolong rietta? boleh je... ankel akan tolonggg.. kuikuikui

      Delete
  8. ankel, ni saya nak bertanya, kalau pakai kasut tu, kaki ada bau x? ok x kasut tu..ok x?
    rase macam nak tiru ankel la ..beli dan pakai kasut baru demi menjadikan diri semakin rajin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nama kasut.. mestilah bau nanti.. yg penting kena basuh sekali sekala... mmmm... dlm 5 taun sekali pon ok... akekekekekeke

      Delete
  9. sejak dua menjak ada kasut baru ni memang lain macam lah blog ankel ni..laju je update..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... tu lah... lepas nih nak beli seluar baru... tgk rajin apdet tak?
      akekekekekeke

      Delete
  10. sejak pakai kasut ni ..kau pun semakin rajin update blog kan...

    ermmm....rajin kje pasal kau nak kawen erk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... kenaikan lah ngan anok buah eita... nanti kita bley jadik sedara... kekekekeke

      Delete
  11. Ankel, ankel.
    Dengar kata ankel berlakon filem omputih.
    Amboi, dah famous sekarang ye...

    Filem 'The Man from U.N.C.L.E'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... tak ah.... ankel berlakon hindustan je dulu...
      filem jon, joni, jonathan.. tarapam pam pam pam...
      akekekekekke

      Delete
  12. Aipp, ankel takyah nak casanova sangat hehe. Tapi lawak lah yang dukung boss tu. tergelak2 fara baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. mana ada... saja memain tu... hahahaha...

      Delete
  13. fuyOOo...kasut baru lettew...hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... bau kedai lagik tau... kakakakaka

      Delete
  14. Replies
    1. hahahaha.. minat.. tapi kalu ikutkan tak kisah lagu apa pun,,... janji sedap di telinga ankel... kekekekekeke

      Delete
  15. melampau sangat ankel punye semangat ni. tahap super saiya. sebenarnye nak tunjuk kasut baru kan kan kan? ngaku je lah ankel.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger