UPDATE SEPANTAS KILAT












       Cakkk !! hahaha. Lama tak apdet bog. Lama tak blogwalking. Dah terabai serabai blog ini. Jom berhuhu. huhuhu.

        Nak kata bizi sangat tu tak adalah, cuma banyak benda nak buat kebelakangan ini. Jadi tadak mood nak bukak blog nak apdet2 semua. Jom berhuhuhu lagi. huhuhu.

      Lagi satu sebab ankel dah banyak online guna henpon ja, jadi nak layan blog memang tak lah. Ibarat Tarzan melolong memanggil binatang-binatangnya, Binatang yang lain buat derk, yang menyahut lolongan tersebut adalah si siput. Jadi paham-pahamlah dah nama siput, berminggu jugaklah baru siput tu sampai pada Tarzan.

     Korang faham apa yang ankel cuba sampaikan? data slow... nak online memang tak boleh. Jom berhuhu lagi. huhuhuhu.

     Tapi ankel masih aktif apdet cerita dan kartun kat pesbuk. Sebabnya mudah dan cepat.. dok kat jamban pon masih boleh sekodeng2 pesbuk. Jom berhuhu lagi. huhuhu..

     Jadi jom ler lepak kat pesbuk, kita berhuhu. klik ja gambo bawah nih... kekekeke.




Tata..
























Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

12 comments:

  1. hahaha hi uncle! lama tak nampak. laki memang suka perempuan panggil dia abang eh? kalau bro? hahaha. laki memang nak yg baik, tapi kalau yg sexy tak lepas pandang jugak :P

    senang nye nak jadi gadis idaman ankel, kena tahu buat begedil je hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. amboii suka dia ye org panggil dia abang kih2

    ReplyDelete
  3. LAMA TENGGELAM BARU DPT TIMBUL YA...

    ReplyDelete
  4. aku pun dah lama tak singgah sini...sibukkkk..........husna sekarang ni dah belajar buat bergedil..hahahahha

    ReplyDelete
  5. ok, huhuhuhuhu <--- dah ankel ajak ramai2 jom berhuhuhuhu kan? huhuhu :p

    ReplyDelete
  6. Ankel ni sibuk melayan kome dekat fb sampaikan blog pun terabai.
    merajok arr dengan ankel...hahahahah

    ReplyDelete
  7. oooo sibuk kt fb....hehehe...klu data slow mmg xbest kan...hehehe...

    ReplyDelete
  8. lama tak singgah blog ankel ni. hahaha

    ReplyDelete
  9. memang baca kat fb je la...heee...ni second time baceee

    ReplyDelete
  10. hamboih bz nauuu sembang dekat fesbuk yer..blog buat derk je dia wakakaka..

    ReplyDelete
  11. patut nampak ankel makin aktif kat fb..fb memang sepantas kilat kan..tapi internet skang memang slow..marilah berhuhuhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger