.....




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

18 comments:

  1. crush ke sampai taknak say goodbye tu? takut nangis? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehh.. Gelak.. Gelak. ..wuwuwu Pinjam bahu...

      Delete
  2. Awwwwwwwww...rugila Abg Joni.. Lepas ni tak dapat jumpa dah.. Q_Q

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaa.. Lee-kun kan ado...
      Huahuahuahua

      Delete
  3. Replies
    1. Alaaa.. Saa je feeling2 drama .... Drama tv3 gitu. Kakaka

      Delete
  4. **Hulur tisu dekat Ankel**

    ReplyDelete
  5. aku bakal berhadapan situasi ni x lama lagi.. apa preparation yg boleh buat? hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat mcm preparation raya...
      beli baju baru.. langsir baru.. kalau ada duit lebih..
      belilah perabot baru... huhuhuhu

      Delete
  6. alamak...nape ankel....sedeynye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke.. alaaa.. asaja je...
      saja nak buat komik stail feeling2 gitu... akekekke

      Delete
  7. huhuhu sabaq je ankel, people come and go ankel, biasalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke.. betul.. bukannya tak bley lepak lagi kan lepas tu.. huhuhu

      Delete
  8. ankel dah kenapa?? sedih tak nak jumpa da ye?semoga baik baik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke.. takde papelahhhhh.. saja je... akekkekeke

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger