KAWAN YANG MENJENGKELKAN



Ada sorang kawan ankel ni yang memang sangat menjengkelkan. Masa kerja dok memekak menyanyi, kalau suara sedap takpe, ini macam mendengar orang mencakar-cakar kotak...

Tapi yang benar-benar menjengkelkan bila kita bercakap dengan dia, pastu dia bagi jawapan..












Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

13 comments:

  1. kihkihkih...kawan ankel ni nak kena babap ni....hehehe...a

    ReplyDelete
  2. Hahahaha,... lawakkk sakit hati namanye nehhh,,,,!! ks lutut sedas jek ankel... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Tp lutut ankel keding.. Tadak efek nnti. Kekeke

      Delete
  3. Alaaa, Ankel kunun sakit hati, tapi last-last dia join nyanyi jugak.
    Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ankel jd bekgraun dancer je.. Akekeke

      Delete
  4. Biasa la ni, lawak2 Maharaja lawak punya stail... Ala..ankel ni mcm x pernah pulak bergurau camni... Jgn sakit hati, enjoy je dia nyanyi tu...huhu..

    ReplyDelete
  5. hahaha..aku biasa buat macam ni kalau dengan husna..hahhaha

    ReplyDelete
  6. pergh~ lama x singgah kat blog yankel nih.. dah lain dh rupa blog

    ReplyDelete
  7. wakaka..

    macam2 hal budak kompeni ni..

    ReplyDelete
  8. sangat mengjengkelkan ni..bertabahlah wahai ankel

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger