BILA SUDAH TAK DAPAT DIBENDUNG LAGI..


Ok, hari ni nak citer pasai keje ankel lagi. Sukacita dimaklumkan department ankel keje sekarang ini dimonitor oleh big boss secara peribadi. Jadi beliau mengarahkan kami berjumpa beliau tiap-tiap hari.. setiap pukul 10 pagi. Ya, memang kena bambu hari-hari. akekekkeke.

Tapi yang bagusnya kami seolah kebal dari serangan department lain, sebab komplenlah apa benda sekalipun, boss akan tetap back up kami. Sebab... dia tahu segala-gala pasai keje kami, dan kami dah memang pasti kena marah hari-hari.

Tapi akan datang ni, kami akan dilepaskan ke jagaan orang lain, sebab beliau sudah berpuas hati dan tadak apa benda nak buat dah. Tapi tatkala menerima berita ini, ada yang gembira, sebab tak perlu mengadap beliau lagi... dan ada juga yang tidak suka, sebab "kekebalan" kami sudah hilang...






Disebalik semua itu sebenarnya ada satu benda yang ankel tak suka, pabila ada kawan se department yang gemar berlagak pandai depan bos, bodek, dan dengan selamba meyalahkan kawan yag lain. Nak nampak sentiasa bagus depan bos. Ada gaya, mutu dan keunggulan dalam berkerja depan bos. Padahal pada hakikatnya dia keje macam cirit... dok nyusahkan orang.

Disebabkan sudah lama sangat memendam perasaan pada mamat itu, akhirnya terkeluar jua kata-kata ikhlas dari ankel. Sebenarnya ankel dah tak tahan nak luahkan dari dulu.. huhuhu.




Huhuhu. Biarlah dia tanak tegur ankel pun, tak kisahlah. Cuma dalam berkerja kita patutnya support kawan-kawan... bukan memburukkan kawan depan bos. entahlah...



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. Replies
    1. bukan be frank.. api terrr frank... kekekke
      skrg rasa menyesal pun ado.. kekekeke

      Delete
    2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Huh ankel... nak tau jenis rakan kerja yang mana paling setan? Paling setan, semua tugasan penting dia cakap dia boleh handle kat depan boss, so boss pun bagi la kat dia. Lepas tu, kat belakang, dia mintak colleagues lain tolong buatkan (alasan dia bz dgn hal peribadi la apa la, pandai kaver). Lepas tu bila dah siap semua, dia gi cakap ke boss slow2... haa, dia dah setelkan semua kerja yang diberikan boss tu dengan jayanya, seorang diri. Boss pun percaya bulat2. Tahi gila. Semoga tak membiak sangat la jenis loqlaq macam ni... heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... spesis cenggini mmg ado.. byk ado.. terutama spesis2 aplle polisher nih... huhuhuhu

      Delete
  3. wow makan dalam..bravo ankel hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai nota melekat... lamo tak nampak... kakkakakaka

      Delete
  4. Pedas betul Ankel punya balas. Kalau dia tak faham2 jugak lantak kau laa labu. Huhuhuh.
    Nanti datang orang baru, Ankel tanak jadi tukang bodek plak ke? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ankel dlm kategori pekerja halimunan... jenis org tak nampak.. sbbb,... ankel mmg selalu meghilangkan diri... akekekekeke

      Delete
  5. pergh angkel bagi berdas-das..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. terbagi laaaa... tetiba darah naik sam;pai kepala.. wkwkwkwk

      Delete
  6. sentap terus kawan ankel tu kan..baru dia tahu siapa ankel yang sebenarnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. biar dia sentap.. biar dia... wkwkwkwk

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger