UPDATE SEPANTAS KILAT... ZASS.. !!

Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab tadak apa nak di citer, ankel aplod je loose komik yang ankel aplod kat fb baru-baru ini. huhuhu






Yang ini pulak pasai citer rajinikanth yang ada kuar kat tv masa deepavali. Best kot... korang tak minat ke citer Rajinikanth.. huhuhu






Yang ni tadak apa aih.. sekadar meloyar buruk, maklumlah tadak idea. hahahaha






Yang ni pulak pasai ankel dok nyakat anak buah ankel sorang tu, baru darjah 2. hahahaha. saja je... huhu






Yang ni pasai final piala Malaysia. Biasalah kami dok saja hangatkan suasana, gurau-gurau sesama member. biasalah bagi peminat bola nih. Tapi.. tapi... haaaihhh.. ankel yang kena last-last.. wakakakaka.







Apapun pada korang yang ada akaun fesbuk, mohler like page komik terbaru ankel bersama beberapa rakan tua yang acah-acah minat berkomik. huhuhu Klik ja pada logo page ini..





Dan akhir sekali, andai berminat nak dapatkan komik indie ankel, pm saja di fb. Ataupun boleh menghubungi dengan beberapa cara ...


Daaaa.....


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

6 comments:

  1. welkam back ankel...dah lama xbca komik ankel...best best...

    ReplyDelete
  2. Eleh Ankel...
    Status facebook tiap-tiap jam boleh up,
    tapi blog nak sebulan sekali pun payah. Hahahaha

    Dah baca komik indie ankel. TERBAIK! Rugi siapa tak beli lagi hehehe

    ReplyDelete
  3. Mungkin komik ankel da sampai ke rumah saya kot. Saya tak taw sebab balik rumah seminggu sekali je. Huhu.. tak sabar nak check.

    ReplyDelete
  4. woahhh.. nak kena dptkan komik ankel, nak pree boleh tak? bolehh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

    ReplyDelete
  5. Hai ankel yang rajin.. wuhuhuhuhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger