UPDATE SEPANTAS KILAT... ZASS.. !!

Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab tadak apa nak di citer, ankel aplod je loose komik yang ankel aplod kat fb baru-baru ini. huhuhu






Yang ini pulak pasai citer rajinikanth yang ada kuar kat tv masa deepavali. Best kot... korang tak minat ke citer Rajinikanth.. huhuhu






Yang ni tadak apa aih.. sekadar meloyar buruk, maklumlah tadak idea. hahahaha






Yang ni pulak pasai ankel dok nyakat anak buah ankel sorang tu, baru darjah 2. hahahaha. saja je... huhu






Yang ni pasai final piala Malaysia. Biasalah kami dok saja hangatkan suasana, gurau-gurau sesama member. biasalah bagi peminat bola nih. Tapi.. tapi... haaaihhh.. ankel yang kena last-last.. wakakakaka.







Apapun pada korang yang ada akaun fesbuk, mohler like page komik terbaru ankel bersama beberapa rakan tua yang acah-acah minat berkomik. huhuhu Klik ja pada logo page ini..





Dan akhir sekali, andai berminat nak dapatkan komik indie ankel, pm saja di fb. Ataupun boleh menghubungi dengan beberapa cara ...


Daaaa.....


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

7 comments:

  1. welkam back ankel...dah lama xbca komik ankel...best best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Eleh Ankel...
    Status facebook tiap-tiap jam boleh up,
    tapi blog nak sebulan sekali pun payah. Hahahaha

    Dah baca komik indie ankel. TERBAIK! Rugi siapa tak beli lagi hehehe

    ReplyDelete
  3. Mungkin komik ankel da sampai ke rumah saya kot. Saya tak taw sebab balik rumah seminggu sekali je. Huhu.. tak sabar nak check.

    ReplyDelete
  4. woahhh.. nak kena dptkan komik ankel, nak pree boleh tak? bolehh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

    ReplyDelete
  5. Hai ankel yang rajin.. wuhuhuhuhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger